Kyriakos

Also, while I was migrating I set my TinyCP server IP to .11. My old server was listening to .8.

I migrated everything and TinyCP was working fine. Then I shut down my old server and change the TinyCP IPs to 8 ( So I dont have to reconfigure my Firewall Appliance).

That was it everything broke down. On the list domains on the Listen column it was still showing the .11 IP, alothough insed the domain it was shown .8 including the VirtualHost records.

To resolve that I had to remove all domains and add them again. then they started working.

I had the same issue and I solved it by editing the apache.conf file of the domain name. The file is located at /opt/tinycp/domains/domainname.com

Before changes:

	<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/\.well-known/acme-challenge/ [NC]
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}
</IfModule>

After the changes:

	<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} =http
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/\.well-known/acme-challenge/ [NC]
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
</IfModule>

Hope it helps.

I solved the issue by renaming the tinycp directory and then reinstalling TinyCP again.

Then I added the root domains without any configuration on them. Once the domains were up i start the migration process and everything came back. Even the subdomains along with their configuration and certificates. I hope that helps the team

Write a reply Edit a reply