Error LetsEncrypt, help!

Reported by: WapStyle
Created: 1 month 8 days ago
Last reply: 11 months 15 days ago
Views: 12935

 Trying to generate a certificate on the second site, I get this error. Debian 10 system

at TL.Lib.LetsEncrypt.ACME2.Send (System.String url, System.String data) [0x0013f] in <567854f932014f8bb832412d33e975a4>:0 

  at (wrapper synchronized) TL.Lib.LetsEncrypt.ACME2.Send(string,string)

  at TL.Lib.LetsEncrypt.ACME2.Send[T] (System.String url, System.String data) [0x00001] in <567854f932014f8bb832412d33e975a4>:0 

  at TL.Lib.LetsEncrypt.ACME2.SendSigned[T] (System.String url, System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue] payload) [0x001ae] in <567854f932014f8bb832412d33e975a4>:0 

  at TL.Lib.LetsEncrypt.ACME2.CRTOrder (System.Collections.Generic.List`1[T] domains) [0x00086] in <567854f932014f8bb832412d33e975a4>:0 

  at (wrapper synchronized) TL.Lib.LetsEncrypt.ACME2.CRTOrder(System.Collections.Generic.List`1<string>)

  at TL.API.Web.LetsEncrypt.LetsEncrypt.CertificateRequest (TL.API.Web.Domain domain, System.Boolean ignore_invalid, System.Boolean notifications) [0x000f5] in <567854f932014f8bb832412d33e975a4>:0 

  at TL.API.Web.LetsEncrypt.LetsEncryptEP.CertRequest (System.String domain_name, System.Boolean terms_of_service_agreed, System.Boolean ignore_invalid) [0x00039] in <567854f932014f8bb832412d33e975a4>:0 

  at (wrapper managed-to-native) System.Reflection.MonoMethod.InternalInvoke(System.Reflection.MonoMethod,object,object[],System.Exception&)

  at System.Reflection.MonoMethod.Invoke (System.Object obj, System.Reflection.BindingFlags invokeAttr, System.Reflection.Binder binder, System.Object[] parameters, System.Globalization.CultureInfo culture) [0x00044] in <d0e12f672b88444ab4b6d9b2ecf20142>:0 

Hi,

Do you have IP6 enabled? Also, did you, at some point, install certbot package?

Cheers!

Join our Discord server
Write a reply Edit a reply